Week 32,33 en 34 zijn wij gesloten i.v.m. de bouwvak.

Dit is van 3 t/m 21 augustus.

Wij kunnen daarna weer uitleveren vanaf dinsdag 25 augustus.

 


Nijkerk, 9-6-2020

I.v.m. enorme drukte kan het de reactietijd op een vraag per e-mail oplopen tot 3 werkdagen. Technische vragen kunt u het beste via de e-mail stellen waarbij u tevens dan een foto van uw dak kunt mee sturen zodat wij de situatie beter kunnen inschatten dan via de telefoon.

 


Nijkerk, 18-5-2020

Helaas heeft de kwekerij besloten afhalen niet meer toe te staan. Dit omdat het teveel druk gaf op de planning en daarnaast de veiligheid van de bezoeker niet gegarandeerd kon worden op de kwekerij vanwege veel verkeer door tractoren en vrachtwagens. 

 


Nijkerk, 2 mei 2020

Ondanks de enorme drukte kunnen wij gewoon blijven door leveren. Wij werken bijna allemaal door vanuit huis en de chauffeur zal bij aflevering de nodige maatregelen nemen zoals afstand houden.


Nijkerk, 17 mei 2020

Er komen steeds meer gemeentes bij die een subsidie geven voor een groen dak, onlangs heeft gemeente Nijkerk nog een groendak subsidie regeling gestart. Woont u in Culemborg, Tiel en omstreken dan kunt u terecht bij het waterschap voor een groen dak subsidie!

 


Nijkerk, 1 april 2020

Vanwege de corona-crisis kan de verwerking van uw order iets oplopen waardoor wij later reageren. Onze excuses voor het ongemak


 

Nijkerk 4 september 2019

Nieuw! Afhalen van uw bestelling!

Goed nieuws, vanaf vandaag is het mogelijk ook uw doe-het-zelf groendak systeem op te halen bij ons warehouse nabij Utrecht. Dit kunt u in het bestelproces in onze webshop aanvinken. Vanaf 5 m2 is veelal wel een busje of een aanhanger nodig om het op te halen!

Ook nieuw is de tijdslevering vóór 10 uur. Wij konden al tussen 9 en 17 uur of 9 en 12 uur of 12 en 17 uur afleveren op verzoek maar nu kunnen we ook voor 10 uur afleveringen regelen. Wel tegen meerkosten omdat de transporteur hiervoor zijn routes moet aanpassen.

Lees dit nieuws ook op onze Google Places pagina

 


Waarom grind?

Nijkerk, 9 oktober 2017

We hebben een speciale pagina gemaakt over waarom er grind langs de randen moet!

Lees hier meer: 


 


Subside voor aanleg groendak in Tilburg

Nijkerk, 9 september 2017

Tilburgers die een groen dak willen aanleggen kunnen vanaf juni 2017 hiervoor subsidie krijgen. De regeling is bedoeld voor particulieren, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren (VVE's), bedrijven, instellingen en ontwikkelaars en voor alle bebouwing binnen de bebouwde kom van Tilburg. Het subsidiebedrag per aanvraag is 50 procent van de werkelijke kosten per vierkante meter met een maximum van 25 euro per vierkante meter. 

Een particuliere aanvrager kan in aanmerking komen voor maximaal 2.500 euro. Voor verenigingen van eigenaren, instellingen, bedrijven, ondernemers en woningcorporaties geldt een maximum 25.000 euro. Voorwaarde om voor subsidie in aanmerking te komen is dat het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van het groene dak worden uitgevoerd door een erkend bedrijf.

Wethouder Mario Jacobs: "Groene daken dragen bij aan klimaatbestendigheid, leefbaarheid en verduurzamen van het stedelijk gebied. Onder andere door de regulering van water en temperatuur, de betekenis voor biodiversiteit, uitstraling en beleving. En ze passen binnen het streven om in 2045 klimaatneutraal te zijn."

De regeling gaat in op 1 juni 2017 en loopt tot 1 januari 2019. Daarna evalueert de gemeente Tilburg de regeling en bekijkt of de regeling wordt voortgezet. Voor 2017 en 2018 is per jaar een budget beschikbaar van 250.000 euro. Vanaf juni 2017 kan subsidie worden aangevraagd via de website tilburg.nl


 

Wijziging bestellingen met Afterpay

Nijkerk, 21 augustus 2017

De afgelopen tijd is het aantal klanten die betalen met Afterpay enorm gestegen. Wij zijn dus blij dat we deze service kunnen aanbieden naast het betalen met iDEAL.

Door deze sterke groei hebben wij meer mogelijkheden gekregen van Afterpay zelf en hebben zij het maximaal bestelbedrag in onze webshop verhoogd van € 600,- naar € 2.500,-!

 


 

Leg dit najaar ook een groendak aan!

Nijkerk, 14 augustus 2017

Nu bijna iedereen weer terug van vakantie is en het 'normale' leven weer begonnen is is het weer tijd om plannen te maken voor het najaar. Wist je dat in de maanden september, oktober en november het nog prima weer is om een groendak aan te leggen? Onze groendak systemen Sedumcassettes en Sedumtapijt kunnen helemaal goed aangelegd worden, enkel het Sedumstekpakket is niet meer geschikt om het nog zo laat in het seizoen aan te leggen. Dit omdat de sedumstekjes bij koud weer niet meer vast groeien en als 'voer' gaan dienen in de winter voor de vogels. 

Bestel snel één van de groendak systemen in onze webshop en geniet dit najaar al van een mooi groendak!

 


 

Levertijd

Actueel:  bij dagen met nachtvorst kunnen wij niet uitleveren!

Klik hier voor de actuele levertijden

Sedumdak systemen

  • De grootste keuze doe-het-zelf systemen
  • Geen vakkennis nodig, iedereen kan het zelf
  • Tientallen buurtacties per jaar!
  • Duizenden afleveringen per jaar!
  • Korte levertijd

Onze service

Voordelen

  • Koelt uw dak in de zomer
  • De dakbedekking gaat 2x zolang mee
  • Trekt bijen, hommels en vlinders aan
  • Vertraagd de afvoer van water
  • Verhoogt rendement van zonnepanelen

Partners

 

 

© 2013 - 2021 Groenedaken.net | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel