Menu

Hoe gaan wij om met uw gegevens?

Eigenlijk heel simpel!

Op basis van (1) de grondslagen zijn wij genoodzaakt uw gegevens op te slaan, dit zijn:

- Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

  • De gegevens verwerking zijn noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst, uw bestelling. Dus wij moeten uw gegevens wel verwerken in de e-mail bevestiging, op de factuur, vrachtbrief, pakketdienst etc. Tevens zijn wij verplicht om uw gegevens te verwerken in onze boekhouding en op de factuur. Deze gegevens zijn veilig, wij hebben er geen belang bij dit op te slaan en te verkopen. 
  • wij gebruiken uw gegevens, naw-gegevens en e-mailadres enkel voor de overeenkomst, dus om uw bestelling te bevestigen, te bezorgen en uw gegevens voor op de factuur.
  •  derden hebben geen toegang tot deze gevens, wij verzamelen ze niet in lijsten en bestanden.  Na de verwerking van de opdracht en het verzenden van uw bestelling beschikken wij enkel over een losse PDF van een kopie van de factuur. Wij hebben geen overzichtslijsten met uw NAW gegevens etc. De kopie van de PDF factuur gaat als los bestand in de boekhouding. Daarbij worden enkel uw achternaam, factuurdatum, factuurnummer en bedragen overgenomen in de boekhouding. In de boekhouden worden niet uw bankrekening en/of e-mailadres overgenomen of opgeslagen.
  • uw bankgegevens zijn veilig, dit gaat via de beveiligde verbinding via iDEAL, onze aanbieder Mollie en uw bank. HIer zitten wij verder niet tussen en slaan zelf niks op!

Bij het plaatsen van een bestelling via onze webshop gaat u akkoord met het verwerken van uw gegevens zoals hierboven genoemd is. U kunt ten alle tijde persoonlijk bij ons op kantoor de gegevens opvragen, inzien en op verzoek laten verwijderen. Echter de basis gegevens zijn nodig voor het voeren van een administratieve (verplichte) boekhouding voor de belastingdienst, hiervan kunnen en mogen wij niet afwijken.

Meer informatie over hoe wij met de AVG omgaan kunt u navragen bij de verantwoordelijke voor dit onderwerp bij ons:

Henk Vlijm
Tel. 033-4341106
info [at] groenedaken.net

 

© 2013 - 2019 Groenedaken.net | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel