Start een buurtactie en krijg korting!

Een buurtactie is al mogelijk vanaf 5 bewoners! 

Hoe gaan wij te werk?

 

 1. U krijgt van ons een offerte met staffel prijzen voor 2 type groendak systemen, het Sedumtapijt (light) of Sedumcassettes (Light) *
 2. Daarnaast krijgt u een invullijstje waar op u de eventuele deelnemers in kan vullen en aangeven voor wat voor systeem ze kiezen en hoeveel m2 groen en hoeveel m2 grind er nodig is per dak/bewoner.
 3. Vervolgens kunt u langs de buren gaan om te inventariseren, wij ontvangen dan daarna de invullijst van u per e-mail
 4. Wij maken voor iedere bewoner/deelnemer een offerte op en verzenden die per e-mail. Deze kan de bewoner/deelnemer gebruiken voor een eventuele subsidie aanvraag.
 5. Wij sturen u, de initiatiefnemer van de burenactie een download linkje naar alle offerte zodat u een gezamenlijke subsidie aanvraag kan bij uw gemeente.
 6. Nadat u en de andere bewoners/deelnemers de subsidie toegekend hebben gekregen krijgen wij van u een definitieve invullijst.
 7. Vervolgens houden we op verzoek een bewoners avond waar we het systeem etc. even komen uitleggen. Spreken we op een middag af dan kunnen we ook veelal nog even wat praktische vragen op het dak beantwoorden, zoals of de dakbedekking nog wel geschikt is etc. Ook kunnen we van veel schuren en aanbouwen wel zien of de draagkracht voldoende is.
 8. Daarna spreken we een uitleveringsdatum af, dit zal veelal op een vrijdagmiddag zijn zodat u en de deelnemers het dak op zaterdag kunt aanleggen. Wij maken daarna per bewoner een factuur opmaken met een iDEAL betaallinkje.
 9. Deze versturen wij naar iedere bewoner met het verzoek de betaling voor de aflevering te voldoen
 10. Vervolgens leveren wij op een vrijdagmiddag af. We kunnen niet de pallets per bewoner in pakken maar de chauffeur kan op uw verzoek de pallets zoveel mogelijk in de wijk verdelen zodat u minder zelf hoeft te sjouwen.
 11. En kunt u zaterdags gezellig met z’n allen aan de slag.
 12. Een groendak van 10 m2 is met 2 personen in 2 uurtje wel klaar!

 

* Het is niet mogelijk om meer dan 2 systemen te kiezen bij een buurtactie.

© 2013 - 2023 Groenedaken.net | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel