U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Groenedaken.net vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Groenedaken.net in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Groenedaken.net aanbiedt het product zelf af te halen, mag Groenedaken.net wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Groenedaken.net gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Aanvulling Groenedaken.net: Annuleren van uw bestelling, voordat er geleverd is, dient 48 uur vóór de bevestigde afleverdatum door u per -email gedaan te worden. Wanneer dit niet tijdig is gedaan zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen omdat de materialen veelal dan verzamelt zijn en/of op pallets zijn geplaats.  Wij hanteren de volgende annuleringskosten

> 48* uur vóór aflevering =  geen bijkomende kosten
48 - 24* uur vóór aflevering = 25 % van het aankoopbedrag en 100% van de bezor/handlingkosten
Minder dan 24* uur vóór aflevering =  75 % van het aankoopbedrag en 100% van de bezorg/handlingskosten

*uren voorafgaand aan de levering. Uitgaande van kantoortijden. Dus 48 uur of 24 uur voorafgaand aan de dag van levering is vanaf 8.00 ur op de dag van levering. Stel het zal vrijdags geleverd worden dan geld de tijd vanaf 8 uur. Dus 24 uur terug is donderdag 8 uur (24 uurregeling woensdag 8 uur (48 uur regeling). U dient dus altijd voor 8 uur 's ochends te annuleren of te wijzigen met inachtneming van de 48 of 24 uurs regeling. 

Daar het om 'levende' materialen gaat vallen de vegetatiematten, sedumcassettes, sedumstekjes en zaad en/of planten niet onder de bedenktijd regeling en kunnen niet retour gedaan worden. Alle overige materialen kunnen enkel retour gedaan worden in ongeopende en onbeschadigde verpakking. Teveel bestelde materialen kunnen niet retour gedaan worden met teruggaaf van kosten.

Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk en zullen ten alle tijden hier naar handelen!

Bij retourneren gelieve eerst contact met ons opnemen: info@groenedaken.net
Wij zullen dan samen met u er voor zorgen dat de materialen naar het juiste adres (onze magazijn) verzonden kunnen worden.

© 2013 - 2024 Groenedaken.net | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel