U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Groenedaken.net vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Groenedaken.net in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Groenedaken.net aanbiedt het product zelf af te halen, mag Groenedaken.net wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Groenedaken.net gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Aanvulling Groenedaken.net: daar het om 'levende' materialen gaat vallen de vegetatiematten, sedumstekjes en zaad en/of planten niet onder de bedenktijd regeling en kunnen niet retour gedaan worden. Alle overige materialen kunnen enkel retour gedaan worden in ongeopende en onbeschadigde verpakking. Teveel bestelde materialen kunnen niet retour gedaan worden met teruggaaf van kosten.

Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk en zullen ten alle tijden hier naar handelen!

Bij retourneren gelieve eerst contact met ons opnemen: info@groenedaken.net
Wij zullen dan samen met u er voor zorgen dat de materialen naar het juiste adres (onze magazijn) verzonden kunnen worden.

© 2013 - 2020 Groenedaken.net | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel