Menu

Een doe-het-zelf groendak bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Meet uw dak op. Als uw dak bijvoorbeeld 4,7 m2 bestel dan 5 m2 dan heeft u altijd voldoende. Wij leveren altijd 10% meer anti-worteldoek/folie en drainagelaag zodat u voldoende kan overlappen! Meet het dak op van rand tot rand. De grindrand kunt u dan op de drainageplaat plaatsen.

Het bestelproces

 • Kies in de webwinkel uw groendak product en geef het aantal m2 meters in bij aantal
 • Klik op 'voeg toe aan winkelwagen'
 • Op de volgende pagina (stap 1) kiest u uw betaalwijze (iDEAL of Afterpay)
 • Kies vervolgens uw kortingscode (indien van toepassing van ons gekregen, vul anders niets in)
 • Wanneer het aantal niet klopt of u wilt het nog wijzigen vul dan het gewenst aantal alsnog in en klik op 'herberekenen'
 • Klik vervolgens op 'bestelling afronden'
 • Op de volgende pagina (stap 2) vult u uw gegevens in (regels met een * zijn verplicht)
 • Na het invullen klik u weer op 'bestelling afronden'
 • Op de volgende pagina (stap 3) kunt u het nog eens nalezen en de algemene voorwaarden doorlezen en vervolgens goedkeuring geven door het vakje aan te klikken
 • Daarna klik u op 'bestelling bevestigen'
 • U krijgt vervolgens een bevestigingsmail en zullen wij contact per mail met u opnemen om een afleverdatum af te spreken

Afleveren

Klik hier voor de actuele afleverdagen

 • Levertijd bezorgen is circa 3-5 werkdagen, 
 • De vrachtkosten zijn per systeem, product in de webshop aangegeven. 
 • Nieuw: Afhalen is mogelijk op afspraak tijdens kantooruren en op werkdagen bij ons warehouse in regio Utrecht (niet dezelfde dag) 
 • Bezorging  is standaard in de loop van de dag (tijdstip is niet aan te geven)
 • Bezorging in een tijdsvak van 8 tot 12 uur of 12 tot 17 uur is mogelijk wanneer u dit aanklikt en ook hiervoor betaald. Heeft u dit niet gedaan dan is een tijdslevering (tijdvak) niet mogelijk.* U kunt ook kiezen voor bezorgen vóór 10 uur!
 • Vrachtkosten eilanden op aanvraag.
 • Betaling via iDEAL of Afterpay
 • Wij leveren enkel af op de begane grond, straatzijde
 • Bezorgen kan niet op maandag, zaterdag en zon- en feestdagen!
 • Bezorgen kan niet op  de vrijdag na Hemelvaarstdag of de dag na Koningsdag wanneer dit doordeweeks is.
 • Bezorgen kan niet de dag na tweede Paasdag en tweede Pinksterdag
 • Pallets hebben geen statiegeld en gaan niet retour

Afterpay informatie

 • Let op! Bij sommige betaalmethode's worden extra kosten in rekening gebracht, zoals bij een creditcard betaling of Afterpay. Bij creditcard betaling zullen wij bij een zogenaamde Chargeback  u alsnog een factuur te zenden met betaalverplichting!

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.groenedaken.net het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Betaling met Afterpay tot € 25000,- bij bekende consumenten van Afterpay.  Wij berekenen de standaard kosten van Afterpay door aan de consument. Afterpay rekent 3,4 % risicopremie door voor uw betaling, deze komt bij het bedrag van uw aankoop op!

* Wanneer u een tijdslevering (tussen 8 en 12 of 12 en 17 uur) hebt aangegeven en hiervoor hebt betaald doen wij onze uiterste best uw bestelling ook in dit tijdspad af te leveren. Wanneer de transporteur maximaal 2 uur later is dan het einde van het tijdspad krijgt u de meerkosten voor de tijdslevering ten opzichte van een normale 'in de loop van de dag' levering uiteraard van ons retour. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele wachttijd van mensen, materieel, derden etc. doordat de de bezorging later is dan gepland. In alle gevallen gelden onze algemene leveringsvoorwaarden. 


Wanneer bestellen!

Levertijd bezorgen is circa 3-5 werkdagen, besteld voor 12 uur. 
Voorbeeld Besteldag = bezorgdag * altijd wel graag zelf uw voorkeur aangeven in het bestelproces!

 1. Zondags besteld = woensdag, donderdag of vrijdag naar wens
 2. Maandags besteld = donderdag of vrijdag naar wens
 3. Voor dinsdags voor 12 uur  besteld = vrijdag aflevering nog mogelijk
 4. Woensdags besteld  = vanaf dinsdag de week daarna
 5. Donderdagbesteld = vanaf dinsdag de week daarna
 6. Vrijdag besteld  = vanaf woensdag de week daarna
 7. Zaterdag besteld =  vanaf woensdag de week daarna
 • Bezorging niet op maandag, zaterdag en zon- en feestdagen!
 • Bezorging kan niet op de dag na Koningsdag, de dag na Hemelvaartdag en tussen kerst & oud- en nieuw.
 • Teveel bestelde materialen kunnen niet retour genomen worden (of op afspraak tegen vooraf afgesproken kosten)
 • Wanneer u een tijdslevering (tussen 8 en 12 of 12 en 17 uur) hebt aangegeven en hiervoor hebt betaald doen wij onze uiterste best uw bestelling ook in dit tijdspad af te leveren. Wanneer de transporteur maximaal 2 uur later is dan het einde van het tijdspad krijgt u de meerkosten voor de tijdslevering ten opzichte van een normale 'in de loop van de dag' levering uiteraard van ons retour. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele wachttijd van mensen, materieel, derden etc. doordat de de bezorging later is dan gepland. In alle gevallen gelden onze algemene leveringsvoorwaarden. 

Bezorgtijden

Omdat uw bestelling op een zo min mogelijke C02 belastende route ingepland zal worden weten we niet hoe laat de chauffeur bij u voor de deur staat. Dit kan tussen 8 en 17 uur zijn, afhankelijk van de route. Wij werken met een externe transporteur die wij inhuren.

U kunt ook kiezen voor een tijdspad wat aflevering betreft in het bestelproces. Deze tijdspad is van ca. 9 tot 12 uur of 12 tot ca 17 uur. Hiervoor worden extra kosten berekent omdat de transporteur dan veelal een andere route moet aanhouden of omrijden. Echter is het nooit aan te geven of uw bestelling om 9 uur, 10 uur of bijvoorbeeld exact om 15 uur aankomt. Het is immers geen pakketdienst maar pallettransport. 

Bent u niet thuis is dat ook geen probleem. De chauffeur heeft uw telefoonnummer en zal in ieder geval dan even proberen contact met u op te nemen. De chauffeur zal, wanneer u niet thuis bent de bestelling op de pallet(s) zo dicht mogelijk bij de voordeur, oprit etc. plaatsen.

Bij pallet vervoer zijn aflevertijden of een tijdspad helaas niet aan te geen zoals bij pakketjes. Daar kunnen wij helaas zelf niets aan doen, dat is standaard in de transportwereld.


Uw bestelling staat op één of meerdere pallets. De pallets hebben geen statiegeld zodat u er zelf een leuke tuintafel, bank of plantenwand van kan maken.


(Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden. Acties/aanbiedingen zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen.)

Samenvatting algemene voorwaarden groenedaken.net

 1. niet goed, geld terug*
 2. gratis terugzenden wanneer u niet tevreden bent
 3. gratis levering wanneer wij niet binnen 4 weken kunnen leveren**
 4. 5 jaar garantie op de werking van de materialen
 5. Herroepingsrecht 14 i.p.v. 7 dagen per 1 juni 2014

* vorst, sneeuw, storm, schaduw, overmatige betreding, onjuiste inbouw/onderhoud en hitte schade , uitdroging, onkruiden en vogelschade uitgesloten vanwege levend plantmateriaal in het systeem.

(Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden. Acties/aanbiedingen zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen.)

© 2013 - 2019 Groenedaken.net | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel