Wie zijn wij?

Groenedaken.net is opgericht door Henk Vlijm. Henk heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van groene daken, daktuinen, en dakbestrating. Als directeur van Optigrün Benelux (producent van groendak en daktuin materialen) ontstond enige jaren geleden er steeds meer vraag vanuit de particulier. Dit was het moment om naast Optigrün Benelux, wat al reeds bijna 50 jaar wereldwijd is toegepast, Groenedaken.net in 2009 het leven in te blazen, enkel gericht op de particuliere markt.

Betrouwbare groendaken

Een webwinkel zet je op zoals je zelf ook zou willen onlineshopen, was het motto. Dus geen gedoe, eenvoudig bestellen, veilig betalen via iDEAL of zelfs achteraf, beste kwaliteit groendaken en snelle levering zijn de sleutel tot het succes van Groenedaken.net. Met duizenden afleveringen per jaar mogen wij ons één van de marktleiders noemen. We zijn aangesloten bij webshop Keurmerk en KiyOh reviews, we scoren zelfs een dikke 9, dat is een hele eer! 

Doe het zelf groene daken!

U kunt kiezen uit een aantal standaardsystemen, wij hebben de benodigde materialen al voor u op elkaar afgestemd. De materialen zijn eenvoudig en snel zelf aan te brengen. Al onze systemen komen uit de professionele markt, dus doen wij geen consessie in kwaliteit. Wij geven u een duidelijke handleiding over hoe het in zijn werk gaat.

Heeft u vragen? Wij staan graag voor u klaar!

Henk & Maartje Vlijm

 

Groenedaken.net

 

 

 

 

© 2013 - 2024 Groenedaken.net | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel